Βαβάτσικος Αθανάσιος

ΒΑΘΜΙΔΑ:Επίκουρος Καθηγητής
ΤΟΜΕΑΣ:Τομέας Συστημάτων Διοίκησης
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:Εργαστήριο Χρηματοοικονομικής Μηχανικής
ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:Χωρικά Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:Link
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Βασ. Σοφίας 12, Κτίριο Ι, Γρ. 306
EMAIL:avavatsi@pme.duth.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:25410 – 79853
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:Link

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων, Μοντέλα Αποφάσεων, Πολυκριτήρια Μοντέλα Υποστήριξης Αποφάσεων, Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, Ποσοτική Χωρική Ανάλυση, Αναλύσεις Καταλληλότητας Περιοχών, Διαχείριση Έργων, Διαδικασίες Αξιολόγησης Επενδύσεων, Διαδικασίες Χρηματοδότησης Έργων, Αξιολόγηση Αναδόχων Έργου, Χωρικά Μοντέλα Αξιολόγησης Επενδύσεων ΑΠΕ, Κτηματαγορά.

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Βάσεις Δεδομένων
  • Τεχνολογική Οικονομική
  • Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων
  • Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Διαχείριση Έργων
  • Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Μοντελοποίηση

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Έγγαμος, πατέρας 2 παιδιών, γεννήθηκε το 1975 στα Ιωάννινα. Είναι απόφοιτος της Ζωσιμαίας Σχολής (Πειραματικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων) και του 4ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων (1993). Το 2000 έλαβε το Δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ.
Από τον Απρίλιο του 2001 έως τον Δεκέμβριο του 2002 απασχολήθηκε ως τεχνικός σύμβουλος του Διευθύνοντα Συμβούλου στο στεγαστικό πρόγραμμα του Ε.Ι.Υ.Α.Π.Ο.Ε. Τον Σεπτέμβριο του 2003 έγινε δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του ΔΠΘ απ΄ όπου αναγορεύτηκε αριστούχος διδάκτορας τον Μάρτιο του 2008. Από το 2000 έως τον Δεκέμβριο του 2013 άσκησε το ελεύθερο επάγγελμά του Πολιτικού Μηχανικού-Αναλυτή Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών με έδρα την Ξάνθη. Στο διάστημα αυτό υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης της περιφερειακής μονάδας Αν. Μακεδονίας & Θράκης, του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, διετέλεσε εκτιμητής μηχανικός της χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος (11/2007-11/2013) και υπηρέτησε ως σύμβουλος του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (11/2011-5/2012). Έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του ΤΕΕ και είναι μέλος του ΔΣ του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής».
Από τον Δεκέμβριο του 2013 υπηρετεί ως Λέκτορας στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ με αντικείμενο «Χωρικά Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων» (ΦΕΚ 1417/6-12-2013 τ. Γ’) και από τον Μάιο του 2018 υπηρετεί στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή (ΦΕΚ 479/27-04-2018, τ. Γ’). Έχει διδάξει τα μαθήματα «Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων», «Διοίκηση Έργων & Προγραμμάτων», «Τεχνολογική Οικονομική», «Βάσεις Δεδομένων», «Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών», «Διοικητική Λογιστική» και «Χρηματοοικονομική Διοίκηση». Έχει διδάξει στα Τμήματα «Βιομηχανικής Πληροφορικής» και «Μηχανολογίας» του ΑΤΕΙ Καβάλας. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο έχει διδάξει στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων» και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Καινοτομίας, Τεχνολογίας και Επιχειρήσεων» του ΔΠΘ.
Έχει συγγράψει σε συνεργασία με άλλους ερευνητές 2 κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους και 22 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά. Εργασίες του έχουν ανακοινωθεί σε 77 εθνικά και διεθνή συνέδρια. Έχει αρθρογραφήσει 3 φορές σε περιοδικά επαγγελματικών φορέων και κλήθηκε 2 φορές σε ημερίδες του ΤΕΕ Θράκης ως εισηγητής σε θέματα που άπτονται των ερευνητικών του ενδιαφερόντων. Είναι κριτής σε περισσότερα από 20 διεθνή επιστημονικά περιοδικά και το ερευνητικό του έργο έχει τύχει περισσότερων από 450 ετεροαναφορών. Έχει επιβλέψει 40 περατωμένες Διπλωματικές Εργασίες και 6 Μεταπτυχιακές Διατριβές.

.

Μετάβαση στο περιεχόμενο