Δημόσια Πρόσκληση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Υποτροφιών 2023-2024 | Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Εκ μέρους του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση,

Θα θέλαμε με το παρόν να σας ενημερώσουμε ότι το Ίδρυμα προκηρύσσει το ετήσιο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Υποτροφιών, μέσω του οποίου θα χορηγηθούν για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 έως είκοσι (20) υποτροφίες για σπουδές επιπέδου Masterστις Επιστήμες Μηχανικού και τις Εφαρμοσμένες Θετικές Επιστήμες σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θα ήταν χαρά μας να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Σχολής, καθώς και όπου αλλού κρίνετε σκόπιμο η επισυναπτόμενη Δημόσια Πρόσκληση που περιλαμβάνει τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να ακολουθήσουν τα βήματα που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος, προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων υποτροφιών.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 στις 17:00 (ώρα Ελλάδος).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: scholarships@latsis-foundation.org.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας. 

Με εκτίμηση,

Ναταλία Ανδρόνικου

Μετάβαση στο περιεχόμενο