Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

MEDILAB© Open Innovation Actions 2018

11/09/2018 - 10/10/2018

Η πρωτοβουλία MEDILAB© OPEN INNOVATION ACTIONS αποτελεί μια πρωτοβουλία του Τμ. Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Δ.Π.Θ. και του Εργαστηρίου Μηχανολογικού Σχεδιασμού «Medilab©» προκειμένου να υποστηρίξει, την ανάπτυξη μιας καινοτόμου επιχειρηματικής κουλτούρας στους νέους ανθρώπους, στους νέους επιστήμονες, αλλά και στους υφιστάμενους επιχειρηματίες με έμφαση στο σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών η οποία επιτυγχάνεται μέσω της δικτύωσης και της εξωστρέφειας. Σημαντικό παράγοντα επιτυχίας της πρωτοβουλίας αυτής αποτελεί η άμεση εμπλοκή και η συνεργασία των επιχειρήσεων ώστε να αποτελέσουν πραγματικές περιπτώσεις ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω της διαδικασίας ανοιχτής καινοτομίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

1. Σε υφιστάμενες ή νεοφυείς επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα MEDILAB© OPEN INNOVATION ACTIONS καταθέτοντας μια καινοτόμο ιδέα η οποία θα αφορά στην ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος ή μιας νέας υπηρεσίας με καινοτόμα χαρακτηριστικά και την οποία η επιχείρηση σχεδιάζει να εισάγει στην αγορά.

2. Σε τελειόφοιτους φοιτητές προπτυχιακού ή αποφοίτους μεταπτυχιακού επιπέδου οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε ένα δυναμικό πρόγραμμα, προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών, την κριτική τους σκέψη, και την δημιουργικότητά τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 τη Φόρμα Συμμετοχής.
Όσοι τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι μεταπτυχιακού επιπέδου επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν έως 10 Οκτωβρίου 2018 τη Φόρμα Συμμετοχής

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
11/09/2018
Τέλος:
10/10/2018
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστοσελίδα:
http://medilab.pme.duth.gr/52.shtml

Διοργανωτές

Τμ. Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Δ.Π.Θ
Εργ. Μηχανολογικού Σχεδιασμού «Medilab©»